[EVENT] Prezentacija i radionica “Kako do sredstava iz EU fondova?”

U srijedu, 4. studenog 2015. u našim prostorima u Samoboru održat će se prezentacija i radionica o mogućnostima sudjelovanja u projektima poticanja poduzetništva.

Što možete saznati na prezentaciji:
– Mogućnosti sudjelovanja u projektima poticanja poduzetništva u 2015. i 2016.
– Mogućnosti dobivanja bespovratnih potpora iz domaćih i EU fondova, s naglaskom na otvorene EU fondove za gospodarstvo

Na prezentaciji i radionici imat ćete priliku postaviti pitanja vezana uz svu problematiku prijave na projekte i dobiti relevantne odgovore iz prakse osoba koje pišu i provode projekte iz Vaše branše, a uz navedeno imaju i operativno iskustvo rada u metaloprerađivačkoj branši.

Prezentaciju će održati mag. oec. Hrvoje Duk iz konzultantske agencije HD-konzalting, specijalizirane za projekte u metaloprerađivačkoj industriji s brojnim uspješnim projektima iz domaćih i EU fondova.

Prezentacija i radionica će pomoći svim sudionicima da poboljšaju i unaprijede svoju konkurentnost, izvozni potencijal, ostvare rast i razvoj i uz to ostvare bespovratna financijske potpore.
Sudjelovanje je potpuno besplatno i potpuno neobvezujuće.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane sudionike da nam potvrde svoj dolazak i jave se na e-mail: info@microcut-europe.eu do subote 31. listopada 2015.

Posted in EVENT.