O NAMA

Microcut Europe europska je podružnica tajvanskog proizvođača CNC strojeva Buffalo Machinery. Microcut Europe je zadužen za prodaju i servis CNC alatnih strojeva na tržištu središnje i jugoistočne Europe koje uključuje Hrvatsku, Austriju, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo i Makedoniju. Uz naše distributere-partnere, možete biti sigurni da ćemo pronaći optimalno rješenje za Vašu proizvodnju, uz povoljne i razumne cijene. 

Smješten u Samoboru, na više od 3.000 m2, prostire se poslovni centar, skladišni prostor te skladište rezervnih dijelova. Također osnivamo i veliki edukativni centar za Siemens, Heidenhain, Fanuc i Fagor upravljačke jedinice. U izravnoj suradnji s proizvođačima tih upravljačkih jedinica, edukativni centar će biti mjesto gdje će svi polaznici imati priliku steći praktično znanje u stvarnim uvjetima i na stvarnim problemima koji se javljaju u proizvodnji.  

U svojoj ponudi imamo horizontalne tokarilice, vertikalne i horizontalne obradne centre, 5-osne i high-speed obradne centre, dvostupne obradne centre te horizontalne bohrwerk strojeve. 

Želimo tržištu ponuditi brzu isporuku kvalitetnih CNC strojeva po povoljnim cijenama, s kratkim rokovima isporuke i snažnom servisnom podrškom.

MicrocutEurope_prodaja_servis_CNC_strojevi_Microcut_team

Microcut Europe nudi:

- kvalitetne strojeve iznimno čvrste konstrukcije

- mogućnost izbora između 4 upravljačke jedinice (Fanuc, Siemens, Haidenhein ili Fagor)

- demo izložbeni prostor s 9 strojeva u radnoj funkciji

- 30-ak strojeva na skladištu spremnih za trenutačnu isporuku

- skladište rezervnih dijelova za sve distributere u Europi

- servisni centar sa iskusnim stručnjacima i snažnu podršku vlasnika,  proizvođača strojeva Buffalo Machinery

- edukacijski centar za školovanje vaših operatera

- vrlo pristupačne i razumne cijene


 

Buffalo Machinery

Buffalo Machinery je globalni proizvođač snažnih i preciznih obradnih strojeva za metal, orijentiran uglavnom prema europskom i američkom tržištu, na koja odlazi oko 75% proizvedenih strojeva. Buffalo Machinery u ponudi ima cjelokupnu proizvodnu liniju vertikalnih i horizontalnih CNC obradnih centara, horizontalnih CNC bušilica i glodalica (bohrwerk), CNC tokarilica i 5-osnih “high-speed” obradnih centara. Ovi strojevi su u primjeni u svim industrijama poput zrakoplovne i automobilske industrije, na brodogradilištima, industrijama energetike, plina i nafte, za potrebe medicinske i farmaceutske industrije kao i u poljoprivrednoj industriji.

Buffalo Machinery je osnovan 1979. godine i ima preko 35 godina iskustva u industriji alatnih strojeva. Jedna je od najrazvijenijih i najbrže rastućih tvrtki za alatne strojeve u Tajvanu. Buffalo Machinery je prva tajvanska tvrtka koja je razvila Smart Machining Technology - skup inovativnih i naprednih funkcija u kombinaciji s automatskim nadzorom i preciznom kompenzacijom, integriranih u strojeve za brzu obradu. Ove tehnologije, zajedno s iskustvom CNC operatera, rezultiraju najvišom produktivnošću i preciznošću stroja.

Razvijajući nove projekte i usko surađujući sa svjetskim dobavljačima i distributerima, Buffalo osigurava da njegov vlastiti brend – MICROCUT odgovara i najzahtjevnijim zahtjevima tržišta. Ponosni na slogan „Kvaliteta i servis grade naše poslovanje“, Buffalo Machinery vidi inovativne proizvode i održiv sustav upravljanja kao svakodnevni cilj i poslovnu filozofiju.


 

Mreža PARTNERA distibutera

Microcut Europe za svaku zemlju regije ima posebnog distributera kojem se kupci mogu obratiti vezano uz bilo koji Microcut - The Challenger stroj.

LACKNER & URNITSCH

AUSTRIJA

Bahnhofgürtel 37, A-8020 Graz
t. +316 71 14 800
e-mail: lackner@urnitsch.at

www.urnitsch.at

MR STROJI

SLOVENIJA

Ulica prvoborcev 19, SI-1000 Ljubljana
t. +386 (0)41 419 057
e-mail: info@mrstroji.si

www.mrstroji.si

LAZATEC

BUGARSKA

Ovcharska Str. 22,
BG-1225 Sofia
t. +359 2 936 7261
e-mail: info@lazatec.com

www.lazatec.com

 

DJOKAN TOOLS

MAKEDONIJA

Ul. 11 Septemvri br. 30, 7310 RESEN
t. +389 (0)47 453 720
e-mail: djokan.resen@t.mk

TRAŽIMO DISTRIBUTERE ZA PODRUČJE SRBIJE & BOSNE I HERCEGOVINE.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE DETALJA NA info@microcut-europe.eu.