Na ovim stranicama pronađite aktualne informacije o kreditima i bespovratnim poticajima koji se mogu iskoristiti za nabavku CNC strojeva, a koje objavljujemo u suradnji s našim partnerima - konzultantima specijaliziranim za metalnu industriju. Budite slobodni kontaktirati nas na prodaja@microcut-europe.eu za sva pitanja.

Potpore poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo 2

ENERGETIKA

Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava “Potpora poduzećima za tranziciju na energetski i resursno učinkovito gospodarstvo” putem Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.- 2026. (NPOO) financirat će ulaganja u mjere mjere energetske učinkovitosti, promicanje obnovljivih izvora energije, recikliranje i ponovnu uporabu otpada.

Natječaj je najavljen za početak 2024.godine.

MALI ZAJAM

HAMAG BICRO

Za zajmove financirane iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) predviđeno je ukupno 50.000.000 eura.

Uvjeti programa i popis potrebne dokumentacije za prijavu objavljeni su na službenim internetskim stranicama HAMAG-BICRO-a.

Poticaji Zagrebačke županije

U Proračunu Zagrebačke županije za 2024. godinu, u razdjelu 6. Upravnog odjela za gospodarstvo i fondove Europske unije, u programu Potpore malim i srednjim poduzetnicima planirana su sredstva za projekt Bespovratne potpore za poduzetnike, koja su namijenjena za dodjelu bespovratnih potpora za poticanje razvoja poduzetništva, i to za sljedeću namjenu:

- za kapitalne pomoći za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u proizvodne djelatnosti 500.000,00 eura.

- za kapitalne pomoći za povećanje konkurentnosti kroz ulaganje u neproizvodne djelatnosti 350.000,00 eura.