Axile G8 je osvojio Taiwan Excellence Award

Treću godinu zaredom, Buffalo Machinery osvaja Taiwan Excellence Award, ovoga puta za 5-osni vertikalni obradni centar – Axile G8.

Ova prestižna nagrada organizirana je od strane tajvanskog Ministarstva ekonomskih poslova i tajvanskog Vijeća za razvoj vanjske trgovine, ponajviše kako bi tajvanski proizvođači unaprijedili i usavršili svoje proizvode raznim inovacijama i dodanom vrijednošću. Nagrada se dodjeljuje proizvodima s iznimnim karakteristikama u području istraživanja i razvoja, dizajna, kvalitete i marketinga. U izboru za 2019. godinu sudjelovalo je 1.127 proizvoda, od kojih je 472 dobilo ovo priznanje.

Nagrađeni Axile G8 je premium proizvod, proizveden u sjedištu Buffalo Machineryja u Taichungu, a radi se o high-speed 5-osnom vertikalnom obradnom centru, spremnom za okruženje Industrije 4.0. Axile G8 je proizvod s patentiranim sustavom SMT (Smart Machining Technology) i ART (Axile Reliability Technology) koji zajedno dosprinose vrhunskim rezultatima u smislu točnosti, preciznosti, pravovremenog održavanja stroja uz minimalne troškove te energetske efikasnosti.

“Velika je čast biti prepoznat i nagrađen za svoj rad.” Buffalo Machinery će, kao proizvođač proizvoda i usluga za Industriju 4.0, i dalje nastojati tržištu pružati vrhunske strojeve i najbolju moguću uslugu kupcima i korisnicima.

Posted in NOVOST and tagged , , .