Open Days 2019 – representing ART

U našim prostorima u Samoboru se 24. i 25. listopada održavaju tradicionalni jesenski Dani otvorenih vrata “Open Days 2019 – representing ART”.

Zajedno s partnerima iz Bufallo Machineryja s Tajvana predstavit ćemo ART sustav za Axile strojeve. ART sustav razvijen je za postrojenja nove generacije, kako biste na jednom mjestu mogli pratiti rezultate i unaprijediti vlastite proizvodne kapacitete. Praćenje stanja strojeva od strane operatera, voditelja proizvodnje ili samog vlasnika sada je moguće uz samo par klikova mišem iz bilo kojeg dijela svijeta, a podaci poput vijeka trajanja određenih dijelova stroja uvelike pomažu pri dogovaranju termina pravovremenog servisa. Imat ćete priliku testirati ART sustav na G8 petosnom obradnom centru i V7 troosnom obradnom centru koji se nalaze u Microcut Europe te G6 petosnom obradnom centru koji se nalazi na Tajvanu.

Također ćemo pokazati Axile liniju strojeva u radu s kompleksnim obradama. Možete očekivati i promotivne cijene za strojeve sa skladišta, dostupne odmah.

Tijekom dana otvorenih vrata pridružit će nam se i naši partneri iz tvrtke za poslovno savjetovanje i ostvarivanje bespovratnih EU sredstava.

Pozivamo vas da nam se pridružite tijekom Dana otvorenih vrata 24. i 25. listopada!

Posted in EVENT and tagged , , , .