ODGOĐENO! Microcut Europe SOLUTION DAY

SOLUTION DAY osmišljen je kao dan ispunjen prezentacijama najboljih rješenja za proizvodnju s područja alatnih strojeva i širokog spektra povezanih proizvoda. Ovaj događaj je prilika da se detaljnije upoznate s najboljim rješenjima za proizvodnju s područja primjene alatnih strojeva, najnovijim alatima za obradu metala, korištenjem robotskih sustava u automatizaciji proizvodnje, upotrebom softvera kod višeosne i Mill Turn obrade, novim vrstama materijala, naprednim korištenjem Heidenhain kontrole i sondi te najnovijom C serijom Axile strojeva. Pripremili smo i predstavljanje jednog od naših zadovoljnih kupaca koji će predstaviti napredna rješenja 5-osne obrade. Ostavit ćemo i dovoljno vremena za razmjenu iskustava sudionika s prezenterima, kao i sudionika sa sudionicima.

Tijekom SOLUTION DAY-a moći ćete upoznati naše partnere – profesionalce iz industrije obrade metala, koji će s Vama podijeliti nove proizvode, svoje analize, kritične momente primjene i predložiti rješenja za unapređenje pripreme i realizaciju cjelokpnog proizvodnog procesa. Želimo našim kupcima i strojarskoj zajednici približiti nove trendove i pružiti sve informacije za unapređenje proizvodnje i tehnologije te ostvarivanje konkurentske prednosti kroz industrijski razvoj.

S obzirom da je broj mjesta ograničen, molimo da se prijavite za sudjelovanje do 23. ožujka klikom na link za prijavu: https://forms.gle/DqVvvPXbsanheJ2p8

Posted in EVENT.