COVID-19 obavijest

Poštovani prijatelji i partneri,

svi se nalazimo u nepredvidivoj situaciji s pandemijom virusa COVID-19 i pokušavajući razmišljati pozitivno te istovremeno pazeći na sigurnost naših zaposlenika, od ponedjeljka 23. ožujka uvodimo privremene promjene u način poslovanja. Od vas, naših prijatelja i partnera, tražimo razumijevanje i fleksibilnost u ovim izazovnim vremenima.

Prodaja će nastaviti s radom ali iz svojih kućnih ureda i sigurnosti svojih domova. Ograničavamo sve prodajne posjete i sastanke, ali smo i dalje dostupni za virtualne „sastanke“ putem telefonskih poziva, video-poziva i e-maila. Sada, više nego ikada, stojimo na raspolaganju za sva pitanja, prijedloge, pomoć oko vaših proizvodnih problema. Zajedno se možemo posvetiti traženju idealnih rješenja koji će najbolje odgovarati vašem poslovanju.

Servis i dalje odgovara na vaše pozive u najbržem mogućem roku, ali nažalost ograničavamo servisne posjete na minimum kako bi se smanjila izloženost naših servisera. Od ponedjeljka 23. ožujka naši serviseri će primarno biti dostupni za pomoć putem telefona i e-maila te po potrebi video-poziva, iz sigurnosti svog doma. Molimo da se javite voditelju servisa koji će vam moći dati detaljnije upute.

Rezervni dijelovi su još uvijek odmah dostupni ukoliko dolaze s našeg skladišta, a za dijelove koji se naručuju, potrudit ćemo se naći najbrži način dostave s obzirom na mjere koje su uvedene. Administracija i financije i dalje stoje na usluzi, ali iz svojih kućnih ureda.

Predani smo podršci našim partnerima u ovom neizvjesnom razdoblju i jedino ukoliko ostanemo zdravi i sigurni, možemo očekivati da ćemo se vrlo skoro vidjeti uživo (a tome ćemo onda i nazdraviti!). Razmišljamo pozitivno i ostajemo doma. Zdravlje i dobrobit naše zajednice i naših zaposlenika su naš prioritet.

Microcut Europe

Posted in NOVOST.